Vad är det bästa med att arbeta på AG advokat?

Jonas Sabel.png

Vår kollega Jonas Sabel, biträdande jurist, berättar om hur det är att arbeta på AG Advokat.

 

- Hur länge har du arbetat på AG Advokat?

Jag har arbetat på AG sedan juni 2018.

 

- Vad är det bästa med att arbeta på AG?

Stämningen på arbetsplatsen och kollegorna. Dessutom tycker jag det är spännande att det går att ta på det mesta som vi arbetar med. När jag cyklar till kontoret passerar jag flera byggarbetsplatser, fastigheter och lokaler som jag själv arbetat med. Det är inte en överdrift att säga att AG på ett eller annat sätt är involverad nästan varje gång man ser en byggkran i Stockholm.

 

- Hur ser en vanlig dag ut på jobbet för dig?

Jag brukar komma in till jobbet vid halv åtta när det vanligen enbart är några tappra själar här. Därefter fylls dagen med klientmöten, avtalsskrivning, rättsutredningar, telefonsamtal och mejlande. Dessutom hinns det med en del kaffe under dagen.

 

- Vad gör du på fritiden?

Jag försöker fylla fritiden med trevligt umgänge, träning, musik, politik och min stora passion - vegansk matlagning.

 

På AG Advokats karriärsida hittar du våra lediga tjänster: https://karriar.agadvokat.se/

Jobbar du redan på AG Advokat?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@agadvokat.se
  • Alicia Svensson
  • Amanda Nilsson
  • Anders Skägg
  • Anja Böhmer
  • Anna Almroth
  • Anna Brengesjö
  • Ann-Sofie Sickling
  • Anton Isaksson
  • Björn Forsberg
  • Bo Nordberg
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor